IT-TEKNIKER MED ERFARENHET FRÅN VÅRDEN

Desknet Datateknik AB som är ett dotterbolag till Etebra Communication AB säljer och driftsätter IT- och telefonilösningar till i första hand privata vårdgivare.
Vi är idag sju medarbetare som utgår från kontoret i Bromma och arbetar uteslutande i Stockholms Län.


Om tjänsten
Rollen som IT-tekniker hos oss innebär ett självständigt arbete där du har daglig kontakt med våra kunder både på plats hos kund, men även från kontoret. Du kommer att ingå i ett team med andra tekniker och säljare som stöttar dig i ditt arbete.
Arbetet består av att arbeta med service, support och drift av IT-miljöer, installation av mjuk- och hårdvara, felsökning, dokumentation samt administration kring leverans av datautrustning.  

Vem är du?
För att passa i rollen som IT-tekniker hos oss är du en självgående person med minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar att göra det lilla extra för kunderna och sätter alltid kunden i fokus och är professionell och trevlig i ditt kundbemötande.
Du har en naturlig känsla för service och trivs med att arbeta kvalitativt och långsiktigt. Du gillar att arbeta både individuellt samt som en del i en grupp och har lätt att interagera med andra människor.
Du har ett genuint IT-intresse och vilja att hjälpa andra med en ”Jag löser det”-inställning. Du tycker att det är kul att ta reda på, förstå och hitta lösningar på kundens problem. Du älskar att lära dig nytt och har en stark vilja att utvecklas.  

Kompetens vi söker
Microsoft 365
God kunskap om AD  
Nätverk
Vana av användarsupport
Goda kunskaper om att sätta upp en Windowsserver från grunden med AD och planera ett nätverk
Goda kunskaper i brandväggar/VPN/Windows server/Hyper-V/ TCP/IP, WAN/LAN
Kunskap om Azure

Meriterande kompetenser
Kännedom/erfarenhet av sjukvård och sjukvårdens system
Take Care
Videomötes-system  
Kunskap om SQL

Vi på Desknet/Etebra är prestigelösa och empatiska, så det vill vi såklart att du också är.
Att bli en del av oss innebär att vara med på en spännande resa där du får mycket ansvar, trevliga kollegor, mycket skratt och gott fika.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast
Löneform: Månadslön
Sysselsättningsgrad:100%
B-körkort är ett krav

Ansökan
Maila ditt personliga brev och CV senast 26 mars till peter.sjolund@etebra.se
Tillträde för tjänsten är omgående, därför kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan idag!

Vid frågor ring VD Peter Sjölund på tel: 0733-268164