Telefoni

Med den erfarenheten vi har, som gammal traditionell telefoniåterförsäljare, så kan vi tryggt guida er till rätt lösning för just ert företags önskemål och krav.  Har ni inte behov av en ny växel utan bara vill förhandla om era vanliga mobilabonnemang. Låt oss göra det åt er. Ni kommer inte att bli besvikna.

Telefonväxel

Har man behov av att se över sin växel så är det oss ni ska prata med. Vi har valt ut ett fåtal lösningar som vi vet fungerar bra och även där supporten är förstklassig. Vi förhandlar fram en lösning som passar just era önskemål och krav. 

Mobilabonnemang

Har ni behov av mobilabonnemang som inte är integrerade i en växel. Gör inte upphandlingen själva. Låt oss göra det. Med vår långa erfarenhet och våra kontakter kan vi garantera att vi kommer få ett bättre pris än vad ni skulle kunna få själva. Vi förhandlar med alla stora svenska operatörer.

SIP linjer till telefonväxel

För de företag som har en kundplacerad telefonväxel har vi ett kostnadseffektivt alternativ till ISDN-linjer. Tjänsten heter SIP och läggs på befintlig internetförbindelse.

Med tjänsten SIP ansluter vi moderna SIP-förberedda växlar direkt mot fasta nätet. Har ni en äldre växel som inte är förberedd för SIP så löser vi det med en ISDN Gateway som omvandlar trafiken från ISDN till SIP.

Kontakta oss så berättar vi mer vad det innebär för just ert företag.