Nätverk

Idag är man ganska handikappad om man inte har ett fungerande nätverk och trådlös uppkoppling. Vare sig det gäller data eller mobiltelefoni. Det finns inget mer frustrerande än om datorn inte kommer åt nätverket eller om mobilsamtalen har ett hackigt ljud. 

WIFI

Ett stort problem för företag idag är att det trådlösa nätverket inte fungerar som det ska.
Ju mer trådlösa nätverk som finns i luften runt omkring desto sämre brukar det fungera.
 För att få ett bra, fungerande WiFi-nät behöver du fundera över följande:
  • Vad ska nätverket användas till?
  • Lokalernas utformning?
  • Omvärldsfaktorer – andra nätverk i närheten?
  • Hur många användare ska anslutas?

Sitter man i en miljö med många andra nät och man kräver 100% tillgänglighet rekommenderar vi en controllerlösning. Om man däremot inte har så många andra nät i närheten eller att man ska ha en enklare trådlös lösning eller ett gästnät.

För att erbjuda rätt lösning för er behöver vi göra ett besök i era lokaler för att se förutsättningarna.

Mobilförstärkning

Att kunna prata i mobiltelefonen på kontoret är idag en självklarhet. Om täckningen i lokalen, delar eller hela, inte är tillräckligt bra går det att på ett ganska enkelt sätt förstärka signalen så att samtalskvalitén blir bra.  Det viktigaste är att göra en mätning av just era lokaler för att se hur den trådlösa miljön ser ut.

Datanät

Datanät för alla! - Två  eller tvåtusen uttag det spelar ingen roll. Vi hjälper er att installera datanät. Kategori 6 /7 kabel eller fiber. På nät med fler än tio stycken uttag får ni ett fast pris på installationen. Vi jobbar med erkänt beprövade leverantörer och vi är certifierad för de kabelsystem som vi installerar.